1989-11-?? Union Carbide Prod. / Dom Där i Växjö

Det här en spelning som jag har väldigt tydliga minnen av. Vi åkte med Fredde Punk i hans Saab och i stereon spelades The Stooges – Raw Power, TAD, Mudhoney och annat skoj. Blev säkert en och annan kissepaus också. Förbandet Dom Där hade medlemmar från bl.a. Hultsfred (Janne) och Västervik (Ricke) och de spelade punk med fart och fläkt.
Union Carbide var sedan i sitt esse trots att en galen växjösnubbe tutade i trumpet. Jag var så svettig efter den spelningen så att kunde ha vridit ur tröjan. Vi snackade med UCP och lovade dem en rejäl fest när de skulle komma till Hultsfred ett par veckor senare.
På hemresan lyssnade vi på Psychedelicatesser på radio med Stefan Hermelin som bl.a. spelade Roky Erickson.

3 reaktion på “”

  1. Jag ägde två stycken Saab-bilar i rad och bägge var lika tungstyrda fast det är ju mindre intressant givetvis. Om jag körde dock så höll jag mig nykter och det hörde ju till ovanligheterna när UCP spelade.

    Själva konserten var i den där källarlokalen under en Ica-affär och var lite avsides från centrum av Växjö. Dom där var mest kul att se för man kände dom flesta i bandet annars var dom bra men inte så originella. Union carbide productions var måttligt populära bland publiken åtminstonde i början men på den här tiden var ju deras uppträdanden mestadels rätt vilda så det smittade av sig.

  2. jaa vilken konsert det var minns att janne slog bashalsen på min läpp så den sprack.
    och att Mattias vår trummis svimmade efter spelningen av utmattning. tack för att galet härligt arkiv. vi måste ha varit på massor av spelningar tillsammans vilka ni nu är.

    Ricke/Dom där

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *