1990-05-?? The Dambuilders / This Perfect Day i Norrköping

The Dambuilders hade sålt nästan allt de ägde för att ha råd med en turné i Europa och förhoppningsvis så var det värt det. Förbandet This Perfect Day hade startat kvällen med en strålande spelning och det var nästan lite otacksamt för Dambuilders att kliva på efter dem. De kontrade dock med en ännu bättre spelning. Båda banden spelade vid denna tidpunkt melodiös pop som antagligen attraherade samma personer som gillade The Go-betweens och R.E.M men Dambuilders var nog det band av de två som hade mest tyngd och variation.

En reaktion på “”

  1. Jag önskar att jag varit med på den tiden, men jag gick fortfarande i mellanstadiet. Det är iaf kul att läsa om gamla spelningar med alla dessa fantastiska band, så tack för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *