1993-10-01 Nymphet Noodlers på Kalmar Nation, Uppsala

Värmlandsbandet Nymphet Noodlers musik var tungt influerat av Union Carbide, det går inte att komma ifrån. Så det är ju ganska logiskt att två av deras medlemmar idag spelar i The Soundtrack Of Our Lives.
Det var en minnesvärd afton det här iallafall. Det var lite folk, de flesta satt vi borden som oturligt nog stod kvar framför scenen. Sångaren Mattias Hellberg gjorde en liten utflykt över borden som slutade med att några förargade (och inte särskilt intresserade) publikaner fick sin öl utspilld. Övriga i bandet var utstyrda i några kostymer som såg ut att komma från en barnteater. Gitarristen hade en ödle/krokodildräkt medans basisten hade läkarrock och löstunga (!). Det var naturligtvis lite synd att det var så liten och ointresserad publik, men bandet Rock´n´roll-show var det verkligen inget fel på.

2 reaktion på “”

  1. Ytterligare en kväll som jag kommer ihåg. Blandningen av en fåtalig, ointresserad publik och den märkliga scenutstyrseln skapade verkligen en bisarr stämning i puben…

    Sjukt kul att du listar alla konserter Anders – verkligen en kulturgärning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *