1996-02-14 Superchunk / Seam på Studion, Stockholm

Det var fullkomligt logiskt att dessa två band turnérade tillsammans då Superchunks sångare Mac hade varit i trummis i Seam i början av deras karriär. Men dessa två spelningar var olika som natt och dag. Seam med Soo Young Park i spetsen såg valiumsega ut och broderade sakta fram låtarna och inget i hela världen verkade få dem att skynda sig, inte ens Studions curfew. Så när Superchunk klev på scen så var det typ 35 minuter till att det skulle vara tyst. De såg till skillnad från Seam väldigt stressade ut och spelade i stor hast och det enda de sade mellan låtarna var ett det var bråttom som tusan. De avslutade konserten med strålande verion av Slack Motherfucker.

Fotograf: Sara Reis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *