1998-09-19 Able på Max och Marie, Uppsala

Det är lite skrämmande men jag tror faktiskt att det här var sista gången jag var ute på Kulturnatten (undrar om det säger mer om Kulturnatten än om mig). Först var jag på den famösa Ecce Homo-visningen i domkyrkan sedan slank jag ner på den kortlivade vegorestaurangen Max och Marie och tittade på mitt gamla band Able. Det var en finstämd spelning ett band som mer och mer rörde sig åt country och folkhållet.

3 reaktion på “”

  1. Ja det där var en trevlig konsert. Har för mig att vi satt på golvet i källaren och att bandet körde en Son Volt-cover. Eller rör jag ihop något?

  2. Son Volt kan stämma. Vi spelade ”Windfall” emellanåt. Jag minns spelningen mest för att det var första gången min blivande fru såg oss spela. Det var lite nervöst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *