28.dEUS – Vantage Pont

dEUS är ett annat band som jag hade gett upp hoppet om men som blandar sig i leken igen med en mer än godkänd platta. Förra skivan Pocket Revolution var ett tydligt steg i riktning mot mainstream och tyvärr höll inte låtarna. Denna gång finns det betydligt bättre låtar och de återvänder då och då till sina alternativ-rötter och Is A Robot får mig att tänka på Girls Against Boys.
Även om The Architect tillhör något av det mest radiovänliga de gjort så är den en av höjdpunkterna på skivan.

2 reaktion på “”

  1. Hej. Som vanligt super med en lista. Men får man ha ett önskemål? Rubricera dina bloggar olika, just nu heter många ”Åsrbästalista” och man ser inte när det kommit en ny… Du vet ”ser inte skogen för alla träd”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *