4.Deerhoof – Offend Maggie

Jag vet att många jag känner har svårt för Deerhoof på grund av deras arty-farty framtoning. Tyvärr kommer de flesta av dem tycka att även Offend Maggie är för svårsmält, trots att det är det rakaste och ”vanligaste” de har gett ut. I några recensioner på nätet har det dock framkommit klagomål på att de har blivit mainstream. Jag tycker att Offend Maggie är det bästa de har gjort. Låtar som My Purple Past, Jagged Fruit, Eaguru Guru och Buck And Judy är helt omöjliga att tröttna på. Speciellt My Purple Past som har ett av de bästa riff jag någonsin hört. De verkar ha hittat en balans och är så pass säkra på sin egen stil och sound så de skulle kunna gå ännu längre åt det lätt-tillgängliga hållet utan att deras musikaliska identitet skulle gå förlorad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *