1993-10-?? Band Of Susans på Barowiak, Uppsala

Tyvärr inte så mycket folk som det brukade vara när de engelska popbanden spelade men Band Of Susans var bra, fast lite stelt. Inte så långt senare gick Uppsala Musikforum i graven och nya ägare tog över Barowiak som bytte namn till Sten Sture. Det blev inte detsamma och idag är det bara disco där. BOS blev sista konserten jag var på i den gamla regin.

1993-10-08 King Here After på Kalmar Nation, Uppsala

KHA hade precis spelat in kassetten The Miraculous Draught Of Fishing med Roine Stolt. Den räknas av en del hardcore-fans till det bästa de någonsin spelade in. Visade med eftertryck att de kunde räknas till Uppsalas bästa liveband.

låtlista:
1.More than we ever deserve
2.Wooden home
3.Egon
4.Clones
5.Sole gardener
6.Raincoat
7.The safety dance
8.Greenhouse ineffiency
9.Vacuum
10.Unfortunate with cars
11.Table fright
12.The fan and the bellows
13.Kick out the jams
14.Market square heroes

1993-10-?? Boo Radleys på Barowiak, Uppsala

Boo Radleys hade blivit betydligt mer kända sedan de spelade på Barowiak förra gången och drog följakligen mycket mer folk. De hade också blivit bättre på att spela och gjorde ett mycket bra gig.

1993-10-01 Nymphet Noodlers på Kalmar Nation, Uppsala

Värmlandsbandet Nymphet Noodlers musik var tungt influerat av Union Carbide, det går inte att komma ifrån. Så det är ju ganska logiskt att två av deras medlemmar idag spelar i The Soundtrack Of Our Lives.
Det var en minnesvärd afton det här iallafall. Det var lite folk, de flesta satt vi borden som oturligt nog stod kvar framför scenen. Sångaren Mattias Hellberg gjorde en liten utflykt över borden som slutade med att några förargade (och inte särskilt intresserade) publikaner fick sin öl utspilld. Övriga i bandet var utstyrda i några kostymer som såg ut att komma från en barnteater. Gitarristen hade en ödle/krokodildräkt medans basisten hade läkarrock och löstunga (!). Det var naturligtvis lite synd att det var så liten och ointresserad publik, men bandet Rock´n´roll-show var det verkligen inget fel på.

1993-09-21 Ride på Barowiak, Uppsala

Ride hade börjat ganska trist musik och var så sakteliga på väg bort från sin storhetstid men den här spelningen var ändå riktigt bra.

· Let’s get lost
· 1000 Miles
· Like A Daydream
· She’s So Fine (Sunshine/Nowhere To Run)
· Since Then (Don’t Let It Die)
· American Spring (Magical Spring)
· Walk On Water
· Twisterella
· From Time To Time
· Natural Grace
· At The End Of The Universe
· I Don’t Know Where It Comes From
· Taste
· Birdman
· How Does It Feel To Feel?
· Drive Blind
· Seagull

1993-09-17 Able på Uplands Nation, Uppsala

Det här var våran första spelning på Uplands och det kom att bli ganska många så alla flyter ihop och jag kan inte skilja en från en annan. Men denna kommer jag ihåg ganska väl. Nere i valvet i källaren var det mycket folk och stämning var helt galen. Vet ej om folk hade druckit något olämpligt eller vad det berodde på men bord välte och en galen utbytesstudent hängde och dinglade i taket.